All Comments on LITRAK Reload

Login to comment.
KeehaWong
Like · Reply
所以这个股票是已经死掉的了我的股票卖不掉钱也拿不回了他就给了我们这样一点钱 ?
Nelson Ng
1 Like · Reply
what's happened
gloves trading
delisting.......
Like · 10 months · translate
Kamal Zairuddin Shah Omardin
What's the best thing to do before delisting? Sell the whole shares? Hold?
1 Like · 10 months · translate
Aldy Shah
Capital repayment 50.63 sen per shares.
2 Like · 10 months · translate
Haus Ever
Like · Reply
请问多几天停牌,然后每股得到0.54?
Haus Ever
Nta 0.54 还有三仙给他们吃了???
Like · 10 months · translate
C W Lau
剩下的是退市费用,会计师,董事和職员遣散费,再有剩下应该是董事和職员红包
Like · 10 months · translate
WL
4 Like · Reply
who attended the egm? got tell how many cash to distribute after repayment?
Apex Legends
Like · Reply
Yang terlewat beli harga 5 ringgit tak dapat dividen 4.57 hari tu terpaksa kena tunggu apa yang akan berlaku seterusnya yang ada beli dah dapat masih beli lagi pada harga sekarang boleh tunggu atau pun nak pindah tempat lain pun boleh . Mungkin ada sikit lost tapi kalau dah tak tahan nak menunggu .
Show more
Apex Legends
Average kan harga beli sahaja time harga rendah kemudian boleh pergi tempat lain kalau nak . Rugi sikit saja lah .
1 Like · 1 year · translate
yutaka tong
Kan dah kata ..sudah privitise..harga akan tetap
Like · 1 year · translate
Apex Legends
2 Like · Reply
Sudah diambil alih ALR rasanya jadikan anak syarikat saja lah takkan nak keluar dari bursa syarikat ni .
Apex Legends
Hasil jualan pengambilalihan aset akan dibagi juga pada pemegang saham syarikat ni juga pada pekerja rasanya . Takde keluar apa-apa berita pun lagi website pun tengah update .
1 Like · 1 year · translate
Kamal Zairuddin Shah Omardin
ALR? What's that?
Like · 1 year · translate
John Paul
3 Like · Reply
looks active!!
Mohd Abubakar
read what taitaumau and csan posted on i3investor litrak. hopefully the fear continues so I can collect more at 49.5-50sen haha
Like · 1 year · translate
Stanley 118
March 2023 tak ada Dividend???
Like · 1 year · translate
黄信雄
3 Like · Reply
这个股发生了什么事?还可以入手吗?
Elizabeth Tan
3 Like · Reply
适合拿来收股息吗?
KK Chin
so can not buy?
1 Like · 1 year · translate
gloves trading
you are too late
2 Like · 1 year · translate