shahidan rahim

  • Following

    3

  • Followers

    0


Fame: 11
No Bio yet.

Joined Jan 2022

Comments

Application Solution Developed In Objects and Network sebenarnya (ASDION) business in technology ada transport ada investment ada.. tapi bila trend technology naik, xde pulak asdion ni ikut naik.. bila transport naik dia pon tidur jugak.. esok keluar QR hari ni pon tido lagi.. haha
1 month · translate
Alamak.. jangan naik dulu.. tggu duit masuk nak topup lagi ni..
2 months · translate
Okay boleh Q kat 0.050 ke 0.055.. stadby
2 months · translate
Be careful meaning that sell on news.. typical bursa
2 months · translate
Overated or not let future decide.. when “Best Ask is More Than Best Bid” it means attacking..
2 months · translate
Fuhh.. dari 2.5 lagi.. dahshattt.. 1 year wo.. it’s about time..
2 months · translate
Kindom saga last buang 2 April.. 14m share dia buang.. ada lagi 35m share jew tinggal..
3 months · translate
Bila buang, kita collect.. tq for the ticket.. kasi cepat habis warm up.. time to fly fly fly
3 months · translate
Memang Lama warm up.. tapi tu la sekali naik berdesup.. x toleh belakang dah..
3 months · translate
Boleh jew jatuh balik mcm sblom2 ni bila KSSB jual share dia.. so far baru 12m volume hari ni.. KSSB mgkin ada baki lagi 40m share.. jual beli saham ni mcm zero-sum game.. operator kasi KSSB atau siapa2 dump dulu share diorg.. kasi ringan mau fly.. cume klau masuk penny stock mcm ni.. kene la tahan berbulan..
3 months · translate
Load more