Eugene K.'s comment on THHEAVY. All Comments

Eugene K.
5 Like · Reply
Zamsaham again. Very well played hahahahahahahahah
Syamsul Anuar
hahahah....better cri kaunter lain...high risk
1 Like · 8 months · translate
Muhammad Hakime Abd Latif
Trus terjun ...mampus sapa dok dalam
1 Like · 8 months · translate
Gotham City
Harap2 jgn ada another Eka noodles crap story lol
2 Like · 8 months · translate
Gotham City
Siapa fomo beli 0.025, 0.030, 0.035 tapi tak sempat tp/cut bola tgh kecut..
Like · 8 months · translate
MOHD FADZWAN
Nak delist beli buat apa?
Like · 8 months · translate
Shahrul Saat
Beli beli beli beli beli
2 Like · 8 months · translate
Eugene K.
I’m not alleging anything… nothing specific….
Like · 8 months · translate
muhammad alif anuar
hahahahahahaha....
1 Like · 8 months · translate
Luth Hafiz
Mampus.....
2 Like · 8 months · translate
dass suki
jgn berjudi nasib
Like · 8 months · translate
tok Ngulu
dia suruh beli sbb nk selamatkan dia rugi besar. bila ada bilis support beli, dia cepat2 keluar. Ingat jgn percaya sapa2
1 Like · 8 months · translate
RW Venture
sapnrg, thheavy,bornoil, knm, valesto, semua kelaut...
2 Like · 8 months · translate
Eugene K.
Sebelum ni membe sy ckp zamsaham penipu.. sy tak percaya… lepas kena Tu baru tau
1 Like · 8 months · translate
muhammad alif anuar
kihkihkihkih...
Like · 8 months · translate
Gotham City
Page pun dah tak sembang saham dah. Busy pasal Zamburger je. Korang je yg parah. Hehe.
3 Like · 8 months · translate
Eugene K.
HAHAHAHHA dia skrg jual burger dan Beras
Like · 8 months · translate
Malaysia Food Hunter
itu sipu kaki tipu. gebang kompang pumpang. aleuto
3 Like · 8 months · translate
Tuantu Enterprise
Kat kaunter ni pun ko ada eh eugene.. EKA butthurt ka?
Like · 8 months · translate
Eugene K.
Hehe Takde pun EKA…
1 Like · 8 months · translate
Ahmad Feebase
elok la dia niaga burger...niaga saham lingkup anak murid
2 Like · 8 months · translate
De Paula
dia nk duit kau je. cerita untung saja rugi sorok.
Like · 8 months · translate
Eugene K.
Tu la boss… kak pura sudah tepu., last2 mati 100%
Like · 6 months · translate
RW Venture
Newbie tertipu... mcm pelik jugak waktu sifu suruh hold,dia tunjuk buy sell dia trade.. newbie yang hold n tambah unit habis rugi.. banyak pulak tu kaunter2 dia kompang semua betul2 junam, jadi pn 17 pon ada
1 Like · 6 months · translate
Tan Hong Jie
This share may consol.
Like · 6 months · translate