Fazzhirah Osman

  • Following

    0

  • Followers

    2


Fame: 17
No Bio yet.

Joined Mar 2024

Comments

Go Go Go Iris fly to the moon
5 days · translate
Terima Kasih..Mudah-mudahan awak pun sentiasa popit (^_^)
2 weeks · translate
Alhamdulillah.. akhirnya berjaya TP 200%. Kadang kala dalam trade ni kita just respect jer trading plan orang lain. Dalam trade ni follow jer teknik dan cara yang korang selesa. Yang penting boleh make popit dan minimum risk.
2 weeks · translate
Just respect jer Trading Plan orang lain. Yang untung duit dia. Yang rugi duit dia gak. Risk and Reward sendiri setup
2 weeks · translate
Alhamdulillah santai di posisi (^_^)
2 weeks · translate
cernengok cho setuju
3 weeks · translate
Alhamdulillah...masuk awal...tapi belum cukup ranum lagi..haha
3 weeks · translate
Rizwan Rosli..trading plan setiap orang berbeza..bukan kita tahu dia masuk kat mana..awak bagi advice suruh orang cabut tu pun tak betul..kita bukan tahu berapa % CL dia, berapa % TP dia.
3 weeks · translate
Rizwan Rosli baik pergi belajar trade dulu.. tahu ilmu TA & FA bukan follow BUY CALL membuta tuli. Ramai pelabur rugi sebab tak da ilmu..tak tahu kawal emosi...melabur guna loan..
4 weeks · translate
Please break 52WH..buy at 0.180..syukur (^_^)
1 month · translate
Load more